Den här kursen är inte öppen för anmälan

FFT Live okt 2022

Höstens släktforskarkonferens online! 30 föreläsningar och workshops 15-16 oktober 2022
13Days
22Hours
39Minutes
40Seconds

Finding Family Together LIVE 2022
 Släktforskarkonferens online 15 - 16 oktober

En helg fullmatad med inspiration!
Vi kommer hem till dig!

Möt en unik uppställning av föreläsare och workshopledare! Vi är stolta att kunna presentera ett kompetent, inspirerande och brett gäng. Flera är välkända namn i släktforskarvärlden, andra är helt nya. Under helgen har du chansen att ta del av 30 föreläsningar och ställa dina frågor under tiden. Vi har flera ledande experter med inom både släktforskning och DNA-släktforskning. Vi vet att det är ett digert program och hinner du inte ta del av allt har du möjlighet att ta del av inspelningarna i efterhand. När du köper din biljett går 25 kr oavkortat till Unicefs arbete i Ukraina.    

Några av våra föreläsare!
Vi är stolta att presentera helgens föreläsare och workshopsledare.
En mångfald av kunniga och inspirerande människor varav flera är ledande experter inom sina områden.  Mer information om alla föreläsare och hela programmet kommer!

Christina Sagersten

Finding Family

Fredrik Mejster

Släktforskare

Linda Kvist

Dnacoachen

Thomas Fürth

Släktforskare

Lena Ringbrant Ekelund

Släktforskare

Per Filipsson

Trackuback

VAR MED DIREKT + INSPELNINGARNA

Komplett paket, direkt plus tillgång till inspelningarna i ett år.

Biljettpris 700 kr

Det här ingår: Var med på släktforskarkonferensen direkt 15 - 16 oktober.
Du väljer det du själv vill se när det händer.
Föreläsningar och workshops under lördag och söndag spelas in och med denna biljett kan du se inspelningarna när du vill och hur många gånger du vill under ett års tid.

John Smith

Developer

Highly Recommended Course. Easy to Understand, Informative, Very Well Organized. The Course is Full of Practical and Valuable for Anyone who wants to Enhance their Skills. Really Enjoyed it. Thank you!!

 "Jättebra att man kunde lyssna på föreläsningarna efteråt. Jag hade inte möjlighet att vara med på söndagen utan har lyssnat på ett föredrag varje kväll i veckan. Bra också om man vill kolla något en gång till."

 "Jag vill säga ett stort tack för denna möjlighet. Det är inte alltid möjligt - tidsmässigt eller ekonomiskt - att åka iväg på föreläsningar. Detta var ett oerhört bra alternativ, som säkerligen gav många fler chansen att deltaga. Jag tyckte verkligen att allt funkade över förväntan bra!"

 "Ni lägger upp era föreläsningar så pedagogiska, jag är jättenöjd. Och jättebra att få länkar till föreläsningarna, då jag inte haft tid att se alla på en gång." 

Var med och  hjälp barnen i Ukraina.

För varje såld biljett skänker vi 25 kr till Unicef.