Så här fungerar Finding Family Together

Lär dig det du behöver om DNA-släktforskning. Där du är. När du vill.

Vi har ett bibliotek fyllt med föreläsningar, workshops, övningar och instruktioner inom DNA-släktforskning.

Du kan ta del av innehållet på 3 olika sätt:

1) Fristående föreläsningar: Se en föreläsning i taget när det passar dig. Du binder dig inte för något och har tillgång till föreläsningen under 1 år. Vi lägger löpande ut nya föreläsningar både från medlemsajten och FFT Live.

2) Medlem Bas: Som medlem på Bas-nivån har du  tillgång till alla föreläsningar som finns på medlemsajten. Du har även full tillgång till vårt Forum där du kan ställa frågor och umgås med de andra medlemmarna. Varje månad har vi ett nytt tema där du kan vara med på månadens föreläsning.

3) Medlem Premium: Som medlem på Premium-nivån har du tillgång till allt material som finns på medlemsajten - föreläsningar, workshops, övningar och instruktioner. Varje månad har vi ett nytt tema där du kan vara med på månadens föreläsning, workshop och frågelive. 

 "Det har varit ett kunskapslyft. Jag kunde aldrig själv lärt mig så mycket på så kort tid." 

Margareta Stålnacke, Medlem Premium

Pausa, spola, se om

Du har tillgång till ditt material när det passar dig. Det är skönt att lära sig i egen takt. Att kunna stanna filmen och jobba med ditt eget resultat. Vill du bara lyssna på en föreläsning finns även den möjligheten,

Alla behöver hjälp ibland

Kanske har du fastnat, rört till det eller behöver ett expertråd. Eller så vill du fira din framgång med människor som faktiskt förstår vad du åstadkommit!

Som medlem har du tillgång till vårt Forum där du kan ställa dina frågor som besvaras av både oss experter och våra kompetenta medlemmar.