Den här kursen är inte öppen för anmälan

Workshop Fader Okänd 23/11

Dags att lösa den där gäckande släktgåtan en gång för alla? I denna workshop går vi igenom strategier för att hitta din okända ana.

Fader Okänd

Dags att lösa den där gäckande släktgåtan en gång för alla?

Har du som jag några retsamma hål i släktträdet? Eller har du växt upp utan att veta vem din pappa är? Eller kanske DNA har avslöjat en familjehemlighet så att du fått klippa av en gren i ditt träd? Oavsett så kan ett DNA-test vara till stor hjälp för att lösa släktgåtan.

Självklart funkar de strategier vi kommer att jobba med i workshopen lika bra om det är en okänd moder du letar. I denna workshop går vi igenom strategier för att hitta din okända ana.  

Jag kommer även tipsa om en del saker man behöver tänka på i jakten på den okända anan. För du kommer ställas inför vissa utmaningar som det kan vara bra att förbereda sig på.  

Kostnaden för workshopen är 249 kr inkl moms.  Workshopen äger rum onsdag 23/11 kl 18-20.

Observera att du behöver acceptera GDPR-villkoren och framtida mail för att kunna få kvitto och information om workshopen. Vill du sedan inte ha mina nyhetsbrev kan du enkelt avprenumerera från dem via länken i nyhetsbrevet.


Christina Sagersten

Christina Sagersten är grundare av Finding Family Together. Hon är DNA-släktforskaren som sedan 2015 utbildat tusentals personer världen om i DNA-släktforskning. Christina brinner för att hjälpa människor hitta sina biologiska rötter. Det bästa hon vet är att hjälpa någon hitta sin biologiska pappa. Då kommer hennes kunskaper inom både DNA-släktforskning och coachning till sin fulla rätt.

Christina har personlig erfarenhet av hur det är att jobba med okända fäder och känsliga släktgåtor nära i tiden. Den unika kombinationen uppskattar många då hon verkligen vet vad hon pratar om.