Den här kursen är inte öppen för anmälan

Workshop Chromosome Mapping 22/3

Lär dig måla kromosomer och bekräfta hur du är släkt med dina matcher.

Lös släktgåtan med verktyget Chromosome Mapping

Söker du en okänd ana?

Vilka segment har du egentligen ärvt från din morfar eller farmor? Det hjälper verktyget Chromosome Mapping från www.dnapainter.com dig att ta reda på.

Här går vi igenom grunderna så du kan börja måla dina kromosomer och kartlägga vilken ana du ärvt vad ifrån.     Kromosomkartläggning är ett fascinerande pussel som hjälper dig att avkoda ditt arv genom att spåra kända matchningar och jämföra dem med andra.    

I denna workshop går vi igenom när du kan använda verktyget, hur du använder det och hur du tolkar resultatet. Ett arbetshäfte ingår och efter workshopen kommer du kunna arbeta på egen hand med din frågeställning.  

Chromsome Mapping är ett verktyg för dig som vill bekräfta dina biologiska rötter. Det är en fördel att ha nära släktingar att jämföra med (helst inte längre bak än syssling/tremänning) och du bör helst inte ha för mycket anförluster.  

En arbetsbok ingår och efter workshopen kommer du kunna arbeta på egen hand med din frågeställning.  

Kostnaden för workshopen är 249 kr inkl moms.  

Observera att du behöver acceptera GDPR-villkoren och framtida mail för att kunna få kvitto och information om workshopen. Vill du sedan inte ha mina nyhetsbrev kan du enkelt avprenumerera från dem via länken i nyhetsbrevet.


Christina Sagersten

Christina Sagersten är grundare av Finding Family Together. Hon är DNA-släktforskaren som sedan 2015 utbildat tusentals personer världen om i DNA-släktforskning. Christina brinner för att hjälpa människor hitta sina biologiska rötter. Det bästa hon vet är att hjälpa någon hitta sin biologiska pappa. Då kommer hennes kunskaper inom både DNA-släktforskning och coachning till sin fulla rätt.

Christina har personlig erfarenhet av hur det är att jobba med okända fäder och känsliga släktgåtor nära i tiden. Den unika kombinationen uppskattar många då hon verkligen vet vad hon pratar om.