Den här kursen är inte öppen för anmälan

Workshop What are the odds?

What are the odds? är verktyget som hjälper dig lista ut hur du passar in bland dina matcher - eller hur de passar in i din släkt!

Lös släktgåtan med verktyget What are the odds!

Söker du en okänd ana? Eller har du en väldigt nära match du inte kan hitta platsen för i ditt släktträd?

Då kan verktyget What are the odds? (WATO) vara något för dig!

När du har en tydlig frågeställning du vill ha svar på gällande en släktgåta nära i tiden kan detta verktyg hjälpa dig. Söker du en okänd ana inom ett par generationer, eller om du har fått en nära match som inte finns officiellt i ditt släktträd,  kan WATO hjälpa dig ringa in vem som är lösningen på gåtan.

I denna workshop går vi igenom när du kan använda verktyget, hur du använder det och hur du tolkar resultatet.

En arbetsbok ingår och efter workshopen kommer du kunna arbeta på egen hand med din frågeställning.  

Kostnaden för workshopen är 249 kr inkl moms.  

Observera att du behöver acceptera GDPR-villkoren och framtida mail för att kunna få kvitto och information om workshopen. Vill du sedan inte ha mina nyhetsbrev kan du enkelt avprenumerera från dem via länken i nyhetsbrevet.


Innehållsförteckning

Christina Sagersten

Christina Sagersten är grundare av Finding Family Together. Hon är DNA-släktforskaren som sedan 2015 utbildat tusentals personer världen om i DNA-släktforskning. Christina brinner för att hjälpa människor hitta sina biologiska rötter. Det bästa hon vet är att hjälpa någon hitta sin biologiska pappa. Då kommer hennes kunskaper inom både DNA-släktforskning och coachning till sin fulla rätt.

Christina har personlig erfarenhet av hur det är att jobba med okända fäder och känsliga släktgåtor nära i tiden. Den unika kombinationen uppskattar många då hon verkligen vet vad hon pratar om.