Spegelmålning

I denna föreläsning lär dig Christina Sagersten hur du använder verktyget Inferred Segment Generator och spegelmålar.

Om föreläsningen

När du arbetat ett tag med kromosommålning kan det vara läge att börja spegelmåla. Spegelmålning handlar om att ta fram information du inte har, med hjälp av andra testade kända släktingar. Det enklaste exemplet är om du testat dig och din mormor. Då kan du använda det DNA ni delar för att visa vilket DNA du ärvt av din morfar, som inte är testad.

I den här föreläsningen går Christina Sagersten igenom grunderna i spegelmålning och vad du behöver ha på plats för att kunna spegelmåla. Du kanske hört talas om Visual Phasing och att du behöver tre syskon för att återskapa vad du ärvt för DNA från respektive far-/morförälder? Spegelmålning är ett mycket enklare verktyg och det kräver inte att du har tre syskon att jobba med. 

Innehållsförteckning

Christina Sagersten

Christina Sagersten är grundare av Finding Family Together. Hon är DNA-släktforskaren som sedan 2015 utbildat tusentals personer världen om i DNA-släktforskning. Christina brinner för att hjälpa människor hitta sina biologiska rötter. Det bästa hon vet är att hjälpa någon hitta sin biologiska pappa. Då kommer hennes kunskaper inom både DNA-släktforskning och coachning till sin fulla rätt.

Christina har personlig erfarenhet av hur det är att jobba med okända fäder och känsliga släktgåtor nära i tiden. Den unika kombinationen uppskattar många då hon verkligen vet vad hon pratar om.

Har ett case med fyra testade syskon. Letar okänd farfar. Det här kommer väldigt väl till hands, men det gäller att hålla tungan i rätt mun. 
Maria- medlem i Finding Family Together

Pris

  • Spegelmålning
  • 199 SEK

    Fristående föreläsning

    Köp här
  • Se föreläsningen när du vill, hur många gånger du vill
  • Du har tillgång till föreläsningen i ett helt år
  •