Den här kursen är inte öppen för anmälan

Skapa resultat i din DNA-släktforskning - självstudievarianten start 7/11

För dig som vill jobba på egen hand under 3 månader, men ha någon som stämmer av att du är på rätt spår.

Har du koll på DNA-släktforskning, men behöver lite draghjälp?

Har du kommit en bit i din släktforskning, men vill ha lite stöttning och peppning av likasinnade? Att vara i sammanhang med likasinnade gör att du orkar mer än om du bara jobbar på din egen kammare.

”Jag har fått ett strukturerat arbetssätt som gör att jag vet hur jag ska hantera nya matcher.” Jerry

Genom att strukturera upp din DNA-släktforskning kommer du få mycket bättre resultat! Struktur kanske låter tråkigt, men faktum är att med en bättre organiserad forskning kommer du nå längre. Du vet var du slutade, du dubbeljobbar inte och du skapar en koll på vad du faktiskt har åstadkommit! Det finns så himla mycket att ta tag i, så att använda tiden bättre gör att du hittar mer spännande information om dina släktingar! Hur bra är inte det!

"Man får mer gjort med det här arbetssättet. Men även när man får det nedskrivet här i gruppen och då ser man mer vad man verkligen har gjort." Anette 

Under 12 veckor jobbar du med ett avgränsat område inom din DNA-släktforskning - ett delmål för att nå ditt stora mål. I det här programmet är upplägget detta: 


  • Vi startar  7 november. Varje måndag kommer du få rapportera vilka aktiviteter du planerar för kommande vecka som leder dig till målet. Det här ger dig en klarhet över vad du behöver fokusera på när du sätter dig vid datorn. 
  • Varje söndag kommer du få rapportera hur det gått och dela dina reflektioner. Det här är ett fantastiskt sätt att synliggöra för sig själv vad man faktiskt åstadkommit! Oftast har jag gjort mycket mer än vad jag trodde när jag summerar veckan. Det är också en möjlighet att stanna upp och fundera på om du jobbar med rätt mål för dig just nu. Annars är det bara att byta!
  • Du får peppning och stöttning av mig och de andra som gör denna 12-veckors resa samtidigt som dig!

Det är dags nu! 
Det är dags för dig att sluta klicka planlöst och stå och stampa på samma ställe. Du har så många guldkorn som gömmer sig bland dina DNA-matcher som vill hittas! Att dessutom göra det tillsammans med andra likasinnade ska inte underskattas, för ärligt talat - hur många har du i ditt liv som du kan prata släktforskning med i timtal?

Är detta program för alla?

Den här självstudievarianten passar bäst för dig som redan kan en hel del om DNA-släktforskning och jobbar självständigt med ditt resultat. 

Christina Sagersten

Christina Sagersten är grundare av Finding Family Together. Hon är DNA-släktforskaren som sedan 2015 utbildat tusentals personer världen om i DNA-släktforskning. Christina brinner för att hjälpa människor hitta sina biologiska rötter. Det bästa hon vet är att hjälpa någon hitta sin biologiska pappa. Då kommer hennes kunskaper inom både DNA-släktforskning och coachning till sin fulla rätt.

Christina har personlig erfarenhet av hur det är att jobba med okända fäder och känsliga släktgåtor nära i tiden. Den unika kombinationen uppskattar många då hon verkligen vet vad hon pratar om.

Anneli Ighil

Det här arbetssättet passar mig mycket bra. Jag arbetar mer organiserat och får då mer gjort.

Investering