När du får oväntat resultat

I denna föreläsning pratar Christina Sagersten om vad ett oväntat resultat är och vad som händer i dig när du inser att det faktiskt är något som inte

Om föreläsningen

Har du fått ett resultat som förvånat dig? Jag tror den vanligaste reaktionen när någon tagit ett DNA-test är: "är jag verkligen släkt med de här människorna?".
Ett oväntat resultat behöver inte alltid innebära att du får upp ett okänt syskon, eller inte är släkt med din pappa. Det finns många varianter och har du inte behövt hantera ett oväntat resultat ännu, så kan det komma med nya matcher. 

I denna föreläsning pratar Christina Sagersten om vad ett oväntat resultat är och vad som händer i dig när du inser att det faktiskt är något som inte stämmer.  

Innehållsförteckning

Christina Sagersten

Christina Sagersten är grundare av Finding Family Together. Hon är DNA-släktforskaren som sedan 2015 utbildat tusentals personer världen om i DNA-släktforskning. Christina brinner för att hjälpa människor hitta sina biologiska rötter. Det bästa hon vet är att hjälpa någon hitta sin biologiska pappa. Då kommer hennes kunskaper inom både DNA-släktforskning och coachning till sin fulla rätt.

Christina har personlig erfarenhet av hur det är att jobba med okända fäder och känsliga släktgåtor nära i tiden. Den unika kombinationen uppskattar många då hon verkligen vet vad hon pratar om.

Bra tips att skärmdumpa och spara om man får en okänd släkting
Veronika- medlem i Finding Family Together

Pris

  • När du får oväntat resultat
  • 199 SEK

    Fristående föreläsning

    Köp nu
  • Se föreläsningen när du vill, hur många gånger du vill
  • Du har tillgång till föreläsningen i ett helt år
  •