Den här kursen är inte öppen för anmälan

Slipp förvirringen! Börja i rätt ände!

I denna föreläsning går Christina Sagersten igenom i vilken ände du ska börja jobba med ditt DNA-resultat för att få bättre koll!
Har du nyligen tagit ett DNA-test hos MyHeritage, Ancestry, 23andme eller Family Tree DNA? Då är det mycket troligt att du allvarligt funderar vad du gett dig in på. Frustrationen och förvirringen är hög. Hur ska du tolka all information du ser?  

I den här föreläsningen går Christina Sagersten igenom några grundläggande steg som hjälper dig att komma igång och tolka det du ser på skärmen. Det finns ett enkelt sätt att börja jobba med ditt DNA-resultat som är effektivt och snabbt tar dig framåt för att hitta kopplingar till många av dina träffar på listan . Det är dock kanske inte det sätt du tror...

Det här är en grundläggande föreläsning för dig som vill ha en bra bas att stå på i arbetet med ditt testresultat. Det är dags att sluta klicka planlöst och sucka över att du aldrig kommer någonvart!


Denna föreläsning gör Christina för att fira 9 år som företagare - det är alltså ett väldigt förmånligt pris och endast 300 platser!  Föreläsningen sker online, via Zoom. 

Observera att kassan stänger kl 17.00 samma dag! 


Torsdag, 22 september 2022 kl. 19.00. Pris: 90 SEK
13Days
05Hours
44Minutes
52Seconds

Om föreläsningen

  • Vi ses online via Zoom
    Du kan sitta där det passar dig. Denna föreläsning deltar du i via dator, surfplatta eller telefon. Du ställer dina frågor via chat-funktionen, så du behöver varken kamera eller mikrofon.
  • Kan du inte vara med live? 
    Lugn, föreläsningen spelas in och du har tillgång till den under ett helt år.

Christina Sagersten

Christina Sagersten är grundare av Finding Family Together. Hon är DNA-släktforskaren som sedan 2015 utbildat tusentals personer världen om i DNA-släktforskning. Christina brinner för att hjälpa människor hitta sina biologiska rötter. Det bästa hon vet är att hjälpa någon hitta sin biologiska pappa. Då kommer hennes kunskaper inom både DNA-släktforskning och coachning till sin fulla rätt.

Christina har personlig erfarenhet av hur det är att jobba med okända fäder och känsliga släktgåtor nära i tiden. Den unika kombinationen uppskattar många då hon verkligen vet vad hon pratar om.

Pris