Lös din släktgåta! Sommar 23

Programmet för dig som vill hitta en okänd ana, inom 3 generationer.

Är det din tur att fylla hålet nu?

Oavsett om du söker en okänd pappa, morfar, farmor eller din mans farfar så är det ett hål att fylla. En pusselbit som fattas för att en person ska bli hel. 

Det är en resa att hitta sina biologiska rötter. Med hjälp av DNA kan vi få svar vi sökt i många år som vi aldrig annars kunnat få. Men DNA kan även avslöja familjehemligheter som varit väl begravda. När du söker en okänd ana är det inte bara tolkning av DNA-resultat du behöver lära dig.

Du behöver kanske fundera på hur du ska berätta för en nyfunnen släkting att du finns. Hur ber du om ett DNA-test när du samtidigt vet att det kan rasera livet för den du frågar?

Förr eller senare kommer du till en punkt där du ringat in en kandidat. Hur vet du då att du hittat den enda möjliga lösningen? Har du verkligen bekräftat den okände fadern nu?

Det här är varför jag skapat det här programmet. För att du BÅDE ska lära dig tolka DNA-resultat, men även ha ett tryggt sammanhang att diskutera de mjukare och svårare frågorna. 

Om programmet

Under sommaren kommer jag vara din personliga guide på din resa för att hitta den okände anan. Tillsammans med de andra i gruppen som är ute på liknande resor kommer du lära dig metoder och arbetssätt som gör dig trygg i din tolkning av DNA-resultaten.  

  • Gruppcoaching - varannan tisdag kväll kl. 18-20, med start 16 maj, ses vi via Zoom. Här får du möjlighet att ställa dina frågor och få just den hjälp du behöver för att komma vidare i ditt sökande. Vi tar ett kort sommaruppehåll under juli och avslutar programmet 29 augusti. 
  • Medlemskap i Finding Family Together - gemenskapen för DNA-släktforskare under dessa tre månader ingår. Här hittar du allt utbildningsmaterial du behöver för att lära dig det du behöver för att komma vidare. Värde 1500 kr 
  • Forum - vi kommer ha en egen grupp inne i kursportalen där du löpande kan ställa frågor och få svar. 

Vi kommer att vara en grupp på max 10 personer för att alla ska få komma till tals och få den hjälp de behöver. Jag vill ha deltagare som går in i detta med ambitionen att göra ett jobb för att få resultat och är beredda att investera för att få det. Både i form av tid och pengar. Sen lägger man ribban för tidsinsatsen helt själv utifrån det liv man har, men för att komma framåt och få ut något av det så krävs det en insats, men det tror jag du vet 🙂  

Christina Sagersten

Christina Sagersten är grundare av Finding Family Together. Hon är DNA-släktforskaren som sedan 2015 utbildat tusentals personer världen om i DNA-släktforskning. Christina brinner för att hjälpa människor hitta sina biologiska rötter. Det bästa hon vet är att hjälpa någon hitta sin biologiska pappa. Då kommer hennes kunskaper inom både DNA-släktforskning och coachning till sin fulla rätt.

Christina har personlig erfarenhet av hur det är att jobba med okända fäder och känsliga släktgåtor nära i tiden. Den unika kombinationen uppskattar många då hon verkligen vet vad hon pratar om.

"Sista dagen! Kan konstatera att jag inte lyckats lösa mina släktgåtor, men att viktiga steg har tagits på vägen till svar. Nu vet jag hur jag ska vidare, vilket jag ser som en vinst. Har lagt mycket mer tid än planerat, helt enkelt för att det är så roligt. Har varit superroligt att få tillbringa varannan måndagkväll med er också - så tack för dessa roliga träffar. Sist, men inte minst, varmt tack till dig Christina för denna kurs och all kunskap du delat med dig av!
Jenny, kursdeltagare 2022
"Mitt mål att hitta en okänd farmors far är inte nått. Har dock kommit en bra bit på vägen. Jag har fått ett strukturerat arbetssätt som gör att jag vet hur jag ska hantera nya matcher."
Jerry, kursdeltagare 2022

Investering

Månadsbetalning

1600 SEK

3 payments of 1600 SEK /month

  • För dig som vill betala månadsvis

Köp nu

En betalning

3950 SEK

  • Du betalar för hela programmet direkt

Köp nu