BanyanDNA Heldagsworkshop

I denna workshop går vi igenom grunderna i det nya verktyget BanyanDNA och du får lära dig få ut mesta möjliga av det.

Äntligen finns verktyget för oss som är släkt med våra matcher på fler sätt än vi orkar räkna! 

Har du också nästan gett upp om WATO och WATO+? Visst är det bra verktyg, men en sån perfekt värld med en unik ana på varje plats i släktträdet har väl knappast nån? WATO och WATO+ funkar jättebra - så länge du, eller dina matcher, inte har anförluster eller är släkt på mer än ett sätt med varandra.

I februari i år släpptes BanyanDNA. Det är ett verktyg som i mycket påminner om WATO & WATO+, men det tar hänsyn till multipla släktskap, anförluster och i framtiden ska det även kunna ta hänsyn till endogami!

När ska du använda BanyanDNA? 

Det är definitivt ett verktyg för dig som kommit en bra bit i din DNA-släktforskning, du är bekant med WATO-verktygen och hur du tolkar resultatet du får där.

BanyanDNA hjälper dig som söker en okänd ana, men det är också ett verktyg för dig som vill bekräfta att släktskapen i ditt eget släktträd stämmer. För första gången kan vi använda oss av flera testades resultat i en enda analys!

I denna workshop kommer du få chansen att prova på BanyanDNA med färdiga övningar, så att du vet att det finns ett facit.

Om workshopen

Workshopen är online, du sitter där det passar dig. Den kommer inte att spelas in, så du kommer således inte kunna se den i efterhand.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av workshopen är det begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Kostnaden för workshopen är 950 kr inkl moms.  Workshopen äger rum torsdag 9/5 kl 10 - ca 16. Lunchpaus och bensträckare tar vi när det passar under dagen.

Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är onsdag 8 maj. kl 12.00. 

Observera att du behöver acceptera GDPR-villkoren och framtida mail för att kunna få kvitto och information om workshopen. Vill du sedan inte ha mina nyhetsbrev kan du enkelt avprenumerera från dem via länken i nyhetsbrevet.


Christina Sagersten

Christina Sagersten är grundare av Finding Family Together. Hon är DNA-släktforskaren som sedan 2015 utbildat tusentals personer världen om i DNA-släktforskning. Christina brinner för att hjälpa människor hitta sina biologiska rötter. Det bästa hon vet är att hjälpa någon hitta sin biologiska pappa. Då kommer hennes kunskaper inom både DNA-släktforskning och coachning till sin fulla rätt.

Christina har personlig erfarenhet av hur det är att jobba med okända fäder och känsliga släktgåtor nära i tiden. Den unika kombinationen uppskattar många då hon verkligen vet vad hon pratar om.

BanyanDNA

950 SEK

  • workshop 9/5 om BanyanDNA

    • Ställ dina frågor och få hjälp
    • Arbetsbok ingår - ett bra stöd som hjälper dig framåt
    • Övningar med facit - så du vet att du gör rätt
    • Anmälan stänger 8 maj kl, 12.00
Köp nu