Rådgivning Timbank 10 timmar

För dig som vill gå på djupet och få hjälp att komma vidare. 10 timmar som du använder som det passar dig.


Christina Sagersten

Finding FamilyJOBBA


MED


MIG!Låt oss fylla alla hål i alla släktträd!

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag är helt övertygad om att alla kan lära sig både att tolka DNA-resultat och lösa släktgåtor på egen hand. Men alla har inte tiden som krävs, eller intresset. Eller så har du kanske både tid och intresse, men är otålig och vill framåt snabbt! Du kanske har hittat ett möjligt svar på din släktgåta och vill att någon ska bekräfta att du tänkt rätt?

 Lugn, jag finns här! Oavsett om du vill bara vill ha svaret, eller lära dig göra jobbet. Det du behöver göra nu är att fatta ett beslut. Vill du lämna över allt till mig, eller vill du jobba tillsammans med mig så att du kan jobba vidare med resultatet själv sedan? Känns det som ett svårt beslut? Det är tillåtet att ändra sig längs vägen 😅

Rådgivning Timbank, 10 timmar

När du jobbar MED mig sitter vi tillsammans online via Zoom. Du har chansen att ställa dina frågor och få hjälp att komma vidare. Du kan välja att antingen boka mig för 30 min, 2 timmar (vid ett tillfälle) eller att köpa en timbank om 10 timmar.

Vill du hellre lämna över allt i mitt knä och bara få ett resultat presenterat så kan du självklart göra det! Då bokar du in ett förutsättningslöst 20 min samtal så ser vi om jag är rätt person att hjälpa dig och om det finns saker du behöver göra innan jag kan starta. Boka här

Rådgivning Timbank passar perfekt för dig som vill ha hjälp över tid. Du kan boka mellan 1-3 timmar per gång och då kan vi hela tiden stämma av dina framsteg och du kan få hjälp vidare om du kör fast. Du bokar i den takt som passar dig, dock ska timbanken användas inom 6 månader. 

Christina Sagersten

Christina Sagersten är grundare av Finding Family Together. Hon är DNA-släktforskaren som sedan 2015 utbildat tusentals personer världen om i DNA-släktforskning. Christina brinner för att hjälpa människor hitta sina biologiska rötter. Det bästa hon vet är att hjälpa någon hitta sin biologiska pappa. Då kommer hennes kunskaper inom både DNA-släktforskning och coachning till sin fulla rätt.

Christina har personlig erfarenhet av hur det är att jobba med okända fäder och känsliga släktgåtor nära i tiden. Den unika kombinationen uppskattar många då hon verkligen vet vad hon pratar om.

Du har ett lugn när du förklarar saker som är så viktigt. Du kan fånga och förklara både för oss som har hållit på ett tag med DNA och de som är helt nya. Du är född till att lära ut saker. 😃

Rådgivning Timbank

  • Timbank
  • 8750 SEK

    10 timmar rådgivning, du bokar in 1-3 timmar per gång, när det passar dig. Timbanken ska användas inom 6 månader.

    Köp nu