Den här kursen är inte öppen för anmälan

Fem viktiga verktyg i din DNA-släktforskning!

I denna föreläsning går Christina Sagersten igenom fem av de verktyg du har mest nytta av som DNA-släktforskare.

Förvirrad över ditt DNA-resultat? Vet du inte i vilken ände du ska börja och hur du använder de verktyg som finns?

I denna föreläsning får du kunskap om fem enkla verktyg alla kan använda, som direkt hjälper dig att förstå dina träffar på ett mycket bättre sätt.

   I denna föreläsning kommer Christina Sagersten dela med sig av några de av de verktyg hon använder mest i sitt arbete med att hitta sina och andras biologiska rötter.

Efter föreläsningen kommer du att ha en bra förståelse för vad verktygen hjälper dig med samt en grundläggande kunskap om hur du använder dem.

Torsdag, 23 november 2023 kl. 19.00. Pris: 249 SEK

07Days
10Hours
24Minutes
46Seconds

Om föreläsningen

Det finns en uppsjö av verktyg du kan använda dig av som DNA-släktforskare. I denna föreläsning går Christina Sagersten igenom några av de enklaste, men kraftfullaste. som hon själv använder dagligen. 

 • Vilka verktyg ska jag använda?
  Det är lätt att bli överväldigad av sitt DNA-resultat. Så många människor du aldrig hört talas om, så många benämningar och förkortningar du aldrig hört/sett förut. Och en uppsjö av verktyg, det ena mer tekniskt än det andra. Åtminstone kan det kännas så. Men det finns några enkla verktyg, som i princip alla kan använda. 
 • Kostar verktygen du tipsar om pengar?
  De flesta är gratis, något av dem kostar en liten slant och en del finns som verktyg för de som betalar abonnemang hos testbolaget - men du kommer få mina tips på hur du arbetar dig runt det.
 • Vi ses online via Zoom
  Du kan sitta där det passar dig. Denna föreläsning deltar du i via dator, surfplatta eller telefon. Du ställer dina frågor via chat-funktionen, så du behöver varken kamera eller mikrofon.
 • Kan du inte vara med live? 
  Lugn, föreläsningen spelas in och du har tillgång till den under ett helt år.

Christina Sagersten

Christina Sagersten är grundare av Finding Family Together. Hon är DNA-släktforskaren som sedan 2015 utbildat tusentals personer världen om i DNA-släktforskning. Christina brinner för att hjälpa människor hitta sina biologiska rötter. Det bästa hon vet är att hjälpa någon hitta sin biologiska pappa. Då kommer hennes kunskaper inom både DNA-släktforskning och coachning till sin fulla rätt.

Christina har personlig erfarenhet av hur det är att jobba med okända fäder och känsliga släktgåtor nära i tiden. Den unika kombinationen uppskattar många då hon verkligen vet vad hon pratar om.

Jag gillar att du i både tal och skrift kan få mig att förstå även de svåraste bitarna i släktforskningen. Du har också förmågan att peppa mig att våga ta nya steg.
Berndt- webbkursdeltagare

Pris