Finding Family Together - 

gemenskapen för DNA-släktforskare

 • För dig som vill förstå ditt DNA-resultat

  Instruktioner, övningar & videor för att lära dig tolka ditt resultat - oavsett om du testat dig hos Ancestry, FamilyTreeDNA, LivingDNA, MyHeritage eller 23andme

 • För dig som vill samarbeta

  Här finns möjligheten att både ställa frågor och få hjälp av våra experter samtidigt som du kan dela med dig till andra vad du lärt dig. 

 • För dig som vill hitta pappa/morfar/farmor

  Lär dig verktyg & metoder för att förstå hur du kan bekräfta ett släktskap med en person

 • ​För dig som vill inspireras 

  Webinarier med både svenska och internationella experter på teman som Fader okänd, Y-DNA, mtDNA, autosomalt DNA, mål & strategi, struktur, DNAPainter m.m.

Finding Family Together -

gemenskapen för DNA-släktforskare

Finding Family Together är MER än bara en digital mötesplats och utbildningsportal för att lära sig mer om DNA-släktforskning. Det är en gemenskap fylld med värme och inspiration, för dig som vill ha ännu mer. Mer kunskap, mer information och mer samarbete som hjälper dig att få ut det mesta möjliga av din DNA-släktforskning.

 

Varje månad har ett eget tema som ger dig nya infallsvinklar och energi att ta din DNA-släktforskning vidare. 

Du får möjlighet att ställa frågor till världsledande experter inom området. Det här är en unik möjlighet för dig att få hjälp att förstå ditt testresultat och lösa dina släktgåtor utan att behöva resa ut i världen. Vi tar världen hem till dig så att du kan hitta dina rötter.

Känslan av att göra det tillsammans med andra som också älskar DNA-släktforskning är oslagbar!

 

Christina Sagersten är grundare av Finding Family och vill nu ge fler möjligheten att få ut ännu mer av sitt testresultat. Tillsammans med sitt team, samt svenska och internationella experter, kommer hon fylla denna gemenskap med unikt innehåll du inte hittar någon annanstans. 

PREMIUM:
För dig som vill ha allt! Instruktioner, nyhetsbrev, övningar, webinarier, workshops, möjlighet att ställa frågor, både live och i vårt forum.

 

Boka före 30/6: Endast 299 kr! 

 

Spara 598 kr! Tecknar du årsabonnemang betalar du endast 2.990 kr före 30/6.

 

Du avslutar prenumerationen när du vill, så länge du är medlem behåller du ditt ingångspris.

BAS:
För dig som DNA-släktforskat ett tag, men vill få ett nytt, unikt, inspirerande webinar från ledande svenska och internationella experter varje månad.


Du får även vårt nyhetsbrev med inspiration och information kring månadens tema.

Pris: 149kr/mån, du kan avsluta prenumerationen när du vill.

 

Spara 298 kr! Tecknar du årsabonnemang betalar du endast 1.490 kr. 

INSPIRATION: 

Du får vårt nyhetsbrev med inspiration och information kring månadens tema. En instruktion eller övning ingår i varje nyhetsbrev. Kommer en gång per månad. 

 

Pris: Gratis! 

Innehåll för dig som väljer Premium

Webinarier

Varje månad läggs ett nytt webinarium upp utifrån månadens tema. Majoriteten görs live så du har möjlighet att ställa dina frågor direkt. Ta chansen att inspireras av experter från hela världen!

Workshops

Varje månad kommer en workshop genomföras på månadens tema. Du får möjlighet att lära dig mer och ställa dina frågor direkt till våra experter.

Fråga live

Varje månad bjuds du in till en frågestund där du kan ställa just dina frågor till våra experter.  

Övningsbanken

Hänger du inte med på vad alla ord betyder? Är du osäker på vilka knappar du ska trycka på? I Övningsbanken finns övningar där du kan träna och lära dig få ut det mesta av ditt resultat. 

Forum

Du får möjlighet att ställa dina frågor i ett forum där våra experter och andra medlemmar kan svara. 

Erbjudanden

​Unika erbjudanden från våra samarbetspartners. 

Flexibilitet

Allt ligger tillgängligt dygnet runt. Mycket material kommer att spelas in live, men missar du kan du se det senare och igen, och igen, så många gånger du behöver. 

Onlinematerial

Allt material finns online så du kan sitta där det passar dig, när det passar dig. 

Samarbete

Samarbete är nyckeln i DNA-släktforskning. Utan samarbete så kommer du inte långt. Finding Family Together bygger på samarbete. Här får du chansen att få hjälp, men även att få hjälpa andra med dina erfarenheter och kunskaper. 

Röster om Finding Family

Du har ett lugn när du förklarar saker som är så viktigt. Du kan fånga och förklara både för oss som har hållit på ett tag med DNA och de som är helt nya. Trots att jag har testat DNA-painter innan så hade du nytt att lära mig. Du är född till att lära ut saker. :) ​

Vad jag vet finns det ingen i Sverige med din breda kunskap som erbjuder lättillgänglig dna-kunskap på samma pedagogiska och generösa sätt.​

Oj, vad enkelt det blev helt plötsligt! Du kan verkligen konsten att förklara. Har försökt på egen hand tidigare men inte haft tid att sätta mig in i programmet och riktigt förstå. Toppen att kunna se föreläsningen på nytt om man behöver fräscha upp minnet. Tusen tack!​

Föreläsningen stöds av tydliga powerpointbilder som utgör ett fint pedagogiskt blickfång. De bidrog starkt till att ge struktur, göra tydligt och lättförståeligt. Föreläsaren är kunnig och hörs bra. Det är jättebra att man kan återvända och se föreläsningen flera gånger. Repetition är verkligen kunskapens moder​

Vanliga frågor

Vem är Finding Family Together för?

Hur gör jag för att gå med?

Binder jag upp mig på något?

Vad kan jag förvänta mig att hitta inne i gemenskapen?

Vad får man när man går med?

Vad kostar det att vara med?

Hur fungerar betalningen?

Vilka regler gäller i gemenskapen?

Köp nu!

 • Webinarier med svenska & internationella experter
 • Workshops
 • Övningsbanken
 • Nyhetsbrev
 • Forum

Finding Family /MODi AB

Copyrights 2019. All Rights Reserved.